måndag 19 maj 2008

Röda små prickar..

Nu har även A insjuknat i vattkoppor, fast tycker det är rätt skönt så har hon haft det.

Hittade en ny seconhnad butik här i stan idag, men tyvärr var den stängd på måndagar, så det blir att åka dit någon annan dag, även loppisen vi skulle åka på igår var stängd, i ösregnet.
Är ju på full jakt efter bla dalhästar, tallrikshyllor och lite annat smått och gott...

Blev lite inspirerad på en annan blogg;

För 5 år sedan;
Var jag och E på väg att flytta till en liten lägenhet med uteplats. E var 1 år och packade upp lika mycket som jag hann packa i. Var föräldraledig med E, innan studierna åter kallade

För 3 år sedan;
Var föräldraledig med N, som var 3 månader, förlovad och bodde i en 3:a. Var klar med min utbildning.

För 1 år sedan;
Var föräldraledig med A, som var 1 månad, var gift, hade flyttat till vårat hus.

För 3 månader sedan;
Har börjat jobba igen och bytt arbetsplats till en närmare hemma.Känner mig allmänt sliten av att jobba 100%, 3 barn hemma och bara gråväder och rusk ute.. längtar efter värme!

Igår;

Försökte åka på loppis som var stängt pga ösregn, så vi hamnade hos goda vänner och deras barn, fikade och barnen lekte.

Idag;
Gick upp 05.30 för att gå till jobbet, jobbat och sedan till makens mamma på middag. A insjuknat i vattkoppor, nu är det bara E kvar.
Imorgon;
Föräldraledig dag då maken skriver sista nationella provet, skall bara njuta av att vara hemma mamma, skall skicka N med mormor till frisören.
Om 1 år;
Jobbar jobbar och åter jobbar och försöker att hinna med alla barnens aktiviteter. E är 7 år och skall börja skolan, N är 4 år och A är 2 år.

Nu väntar sängen och spännande läsning i "Änglar och demoner".


Inga kommentarer: